Klassiek en Knus!

Brasserie Drusius Bussum is gevestigd in het hart van Bussum aan de levendige Nassaulaan. Sinds de opening in maart 1999 doen wij er met ons team alles aan om onze gasten te verrassen met lekker eten, drinken, gezelligheid en gastvrijheid. Bij Drusius Bussum vind je een klassieke, warme en gezellige sfeer in een kleurig decor, waarbij alle kunstwerken ook te koop aangeboden worden. Een kunstig geheel. Daarnaast kunt u bij ons ook schilder workshops volgen.

Door de centrale ligging in het Gooi en onze ambiance weten reeds vele bekende en onbekende Nederlanders ons te vinden. In de zomer op ons grote terras en binnen in onze kleurrijke zaak.
Binnen is ruimte voor zowel kleine als grotere groepen, om bijvoorbeeld gezellig te ontbijten, lunchen, dineren of ook te genieten van de alom bekende en overweldigende Drusius High tea.

7 dagen per week kunt u bij ons terecht voor een kop koffie, huisgemaakt gebak, heerlijk en rijkelijk belegde broodjes, wijntjes of een biertje van de tap.

Last but not least noemen we nog het heerlijke terras, waar het dankzij de royale overkapping en de terrasverwarmers het hele jaar goed vertoeven is….

Kom snel langs en beleef het zelf!
Het team van Drusius Bussum.

Perfect!

“Altijd correcte behandeling van het personeel en consequent goed eten. Ga vooral zo door. De sfeer is perfect!” Theo en Minerva

Aanrader

“Hele mooie inrichting, goede bediening,maar vooral een heerlijk broodje. Goede aanrader.” Mevr.T.Huisman via IENS

Heerlijk!

“Vrolijke vette schilderingen op alle muren en om twaalf uur zit de hele tent al vol met lunchende gasten. We bestelden een focaccia broodje met serranoham en geitenkaas. Heerlijk van smaak met een beetje honing en frisse sla. De kaart biedt ook allerlei andere heerlijkheden voor de lunch zoals drie gangen proeverijen voor een schappelijke prijs. Geen wonder dat de zaak een uur later weer stampvol zat met een nieuwe lading gasten.” Gerrie via IENS

Gezocht!

Voor Brasserie Drusius in Bussum zijn wij op zoek naar:

Kom jij ons leuke team versterken? Stap bij ons binnen of bel ons voor meer informatie.

Brasserie Drusius Bussum 035 693 4006

Tot gauw!