• Diemen

  Brasserie Drusius

 • Diemen

  Brasserie Drusius

 • Diemen

  Brasserie Drusius

 • Diemen

  Brasserie Drusius

 • Diemen

  Brasserie Drusius

Chique & gezellig!

Onze Brasserie in Diemen is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud in het gerenoveerde Diemerplein Winkelcentrum.

Sinds de opening in maart 2013 doet het team er alles aan om de gasten te verrassen met lekker eten, drinken, live muziek, schilder workshops, een gezellig praatje en de inmiddels zeer populaire High Tea .

De vestiging in Diemen zit in het hart van het winkelcentrum; 3 passages komen op de brasserie uit en zowel de roltrappen, lift en parkeergarage zitten pal naast ons.

De ruime zaak met 70 zitplaatsen ziet er modern, maar ook warm en gezellig uit. Bij Drusius kunnen gasten terecht voor een ontbijt, lunch, diner, maar ook voor een borrel of een heerlijke kop koffie.

Vele gasten komen wekelijks en soms zelfs dagelijks naar ons toe voor de heerlijke huisgemaakte cheesecake, appel- of chocoladetaart.

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich in Drusius thuis voelen en dat de prijs-kwaliteitsverhouding acceptabel is. Met name in deze tijd is dit ook erg belangrijk. Ook belangrijk is dat bijna al onze producten huisgemaakt en dagvers zijn.

De brasserie reikt verder doordat wij ook voor een verjaardag, bedrijfsborrel of bijvoorbeeld een zakelijke lunch de ruimte hebben. Of wat dacht u van catering op locatie… Wij denken met u mee van A tot Z en zullen altijd de puntjes op de i zetten.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Of kom snel langs en beleef het zelf!

Team Drusius Diemen.

Aanwinst

“Zelden zo’n top tent meegemaakt! Een aanwinst voor Diemen, altijd thuis bij Drusius!” René van Marle.

Geweldig

“Brasserie Drusius is mijn tweede huiskamer. Een plek waar ik altijd bekenden tegen kom en waar het eten geweldig is” Oma Bep

Vriendelijk

“Top bediening goede producten en prijs kwaliteit verhouding vriendelijk personeel kortom aanwinst voor Diemen. Kom er bijna wekelijks met de markt maar ook tussendoor” Erwin via IENS

Top!

“Top dat we dit in Diemen hebben ! Ik kom er regelmatig en graag!” Coby via IENS

Gezocht!

Voor Brasserie Drusius in Bussum zijn wij op zoek naar:

Kom jij ons leuke team versterken? Stap bij ons binnen of bel ons voor meer informatie.

Brasserie Drusius Bussum 035 693 4006

Tot gauw!