Catering

Zoals wij bij Drusius altijd zeggen: ‘’Heerlijk eten, is eerlijk eten’’. Daarom zijn onze menu’s met zorg en oog voor de toekomst samengesteld. Wij werken dan ook met seizoensgebonden producten. Bij ons staat hygiëne hoog in de vaandel, daarom werken wij altijd volgens de handleiding van het HACCP.htbg

25 jaar catering services

Al 25 jaar lang actief in de catering op uw particuliere-en bedrijfsfeesten! 

Er is 1 aanspreekpunt en een sterk team om al uw wensen uit te laten komen. Dit doen we met behulp van het kiezen van de juiste hapjes/gerechten, opmaak van de tafels en nog veel meer. 

Door onze gastvrije service met goede kwaliteit zijn wijde beste catering organisatie voor u! 

Van compleet buffet, walking dinner tot amuse catering. Door onze vakbekwaamheid, creativiteit, passie en enthousiasme gaan wij voor u aan de slag!

Gewoon genieten

Wij hebben zo alvast enkele pakketten voor u samengesteld. Natuurlijk zijn er in overleg kleine aanpassingen mogelijk, want bij Drusius gaan wij elk gesprek zo eerlijk en transparant mogelijk in.

De pakketten zijn vanaf 10 personen verkrijgbaar. Wanneer u andere wensen of ideeën heeft kunt u gerust contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Gewoon genieten
Lunch voor €17,50 p.p
- Soep naar keuze
- Diverse luxe broodjes
- Caprese salade
- Pasta salade
- Antipasti
- Kaasplankje
- Visschotel

Gewoon lekker

Onze menu’s zijn wisselend en variëren, van de kruidige Italiaanse keuken tot oer Hollandse gerechten.

Natuurlijk zijn er ook vegetarische gerechten verkrijgbaar, neem gerust contact op voor meer informatie! 

Gewoon lekker
(Lunch voor  €22,50p.p.) 
- Soep naar keuze
- Diverse luxe broodjes
- Diverse wrap rolletjes
- Griekse boeren salade
- Pasta salade
- Kaasplankje
- Diverse vleessoorten
- Vis salade
- Saté stokjes
- Caprese stokjes

Buffet

Een buffet is een ideale manier om een uw gezelschap gemakkelijk te laten genieten van een heerlijke maaltijd! Het voordeel van onze buffetten is dat er voor elke prijsklasse een oplossing is. Daarnaast zijn deze helemaal zelf samen te stellen, zodat u zeker weet dat de catering bij uw gezelschap past

Bent u op zoek naar een heerlijk buffet voor bij u op de zaak of bij uw thuis?Vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling dat zijn de buffetten van Drusius Catering de specialist in buffetten in en rond Amsterdam.

Vind ons Instagram of Facebook

Instagram