High Tea*

De Drusius High Tea is inmiddels al een aardig begrip in Diemen en omgeving maar ook in Bussum. Een ogen en mond strelende traktatie voor jong en oud. Van kleine gezelschappen tot groepen van 100 personen pakken ieder gelegenheid als excuus  voor de verzorgde en zeer complete High Tea.Van huisgebakken scones, zalmsandwich, Italiaanse wrap, serano sesam stengel, bonbons, soep, verse aardbeien, cheesecake, zoete lekkernijen tot prosecco.Ook begeleidende muziek om er een High Tea Dansant van te maken behoort tot de mogelijkheden.

*Vanaf 22,50 per persoon. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveren voor de High Tea kan vanaf 3 personen en in Diemen alleen telefonisch en niet tussen 12.00 en 14.30 uur in verband met het serveren van de lunch. Bij zowel Brasserie Drusius Bussum als Brasserie Drusius Diemen is het niet mogelijk om op zaterdag te reserveren voor High Tea.

“Via Facebook zag ik foto’s van een High Tea bij Drusius, omdat alles er zo prachtig en heerlijk uitzag, besloot ik om daar een High Tea Dansant voor m’n vijftigste verjaardag te geven. Alles was tiptop geregeld, prachtig versierd en heel mooi opgemaakt. Ik voelde me echt jarig en het kon niet beter! Alle gasten waren zo onder de indruk van het lekkere eten en de mooie en smaakvolle versiering. Mocht je nog twijfelen, ik zou het gewoon doen, want daar krijg je geen spijt van. Team Drusius nogmaals bedankt dat jullie mij een onvergetelijke verjaardag hebben bezorgd!”

Brigitte en Karin op IENS