Drusius Sloeptour 

Ervaar met collegae, vrienden of familie een onvergetelijke dag! 

Onze rondvaart is volledig maatwerk. Op basis van jouw wensen en de tijd die je wilt varen bepaalt de schipper een mooie route. In overleg kan de op- en afstap plaats worden bepaald. Geef uw favoriete drankjes aan ons door en wij zorgen ervoor dat het koud staat aan boord!  

Varen door de grachten van Amsterdam is geweldig!   
Verken onze hoofdstad vanuit een ander perspectief en geniet wanneer je vaart door de prachtige grachten en langs de iconische bezienswaardigheden.  

Wij hebben met zorg 2 fantastische arrangementen voor u samengesteld:

Arrangement “Mooi Amsterdam”(3 uur) vanaf €65 p.p. 
Tijdens deze tocht vaart u langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. Wij serveren tijdens deze tocht diverse luxe borrelhapjes tevens zijn er 3 drankjes per persoon inbegrepen.  

Arrangement“Amsterdam Compleet” (6 uur) vanaf  €95p.p. 
Tijdens deze tocht vaart u langs de mooiste bezienswaardigheden van Amsterdam. Wij serveren tijdens deze tocht diverse luxe borrelhapjes tevens zijn er 6 drankjes per persoon inbegrepen. Aan het eind van deze tocht staat er een heerlijke BBQ op u te wachten! Onze kok zal verschillende vlees, vis en groenten gerechten voor u grillen dit gaan wij combineren met heerlijke salades en vers fruit. Je kan je dag niet leuker afsluiten! 

 “Een fantastische dag op ‘t water met een ervaren schipper die u de mooiste plekjeslaat zien”.  

Onze boot 
Wij gaan varen met de Bellus 750 van ontwerper Pieter Beeldsnijder, een moderne variant van de traditionele Hollandse barkas. Een forse open boot waarmee vroeger scheepsofficieren naar de wal werden gebracht en dat is te merken. Officieren zijn immers gesteld op comfort.  De Bellus 750 biedt ongekende vaareigenschappen en stabiliteit, zelfs onder de meest extreme  omstandigheden. Door de lengte van 7.50 meter en een breedte van 2.70 meter biedt de Bellus 750 ruimschoots plaats en comfort aan een gezelschap tot 10 personen.   

U kunt onze Drusius sloeptour al boeken vanaf 6 personen en bij slecht weer kunt u kosteloos annuleren. 

Neem contact op!